Там, където залязва слънцето.
Там, където настъпва тъмна вечер.
Там, където мракът няма край.
Там, където мечтите и надеждите
одавна са отлетели.
Там, сред тъмната тъма,
стоеше един човек,
който се бореше за своята свобода.
Бореше се да оцелее сред всички
неправди.
Да оцелее и да продължи
да живее...
Там, на това от мрака
място обгърнато...
Един човек се бореше за своята
СВОБОДА!!!© Елизабет Николова Todos los derechos reservados