3.03.2009 г., 20:45 ч.

Мрачно... 

  Поезия » Друга
552 0 1


Там, където залязва слънцето.

Там, където настъпва тъмна вечер.

Там, където мракът няма край.

Там, където мечтите и надеждите

одавна са отлетели.

Там, сред тъмната тъма,

стоеше един човек,

който се бореше за своята свобода.

Бореше се да оцелее сред всички

неправди.

Да оцелее и да продължи

да живее...

Там, на това от мрака

място обгърнато...

Един човек се бореше за своята

СВОБОДА!!!


© Елизабет Николова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??