2 nov 2007, 14:42

Мрак 

  Poesía
541 0 3
Мракът ме обгръща
и страхът се завръща.
Бягам от любота,
прегръщам своята тъга.
Студено ми е сега,
отново изиграна от света.
Сълзата в мен се забива,
сърцето ми изстива.
Наполовина жива,
с душа мъглива.
Живота си разбивам
и слънцето скривам.

© Завинаги Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??