3 nov 2005, 22:00

Мрак в душата 

  Poesía
778 0 1

Нараниха ми душата,
чувствам се в ада,
нараниха ми сърцето,
много е проклето.
Без душа да бадеш
и сълзи да лееш,
да виждаш да не кажеш
как силно ме боли.
Сърцето ми е в рани
от нищо не се брани.
Твоето име промалвява
и така се спасява
в безмислените дни.
Сърцето още ме зове
искам те,години,векове.
Ти за мен си смисъла на моя живот
с теб съм супер,
много ми е гот.

© Илияна Илиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??