13 may 2008, 7:51

Мракът иска любов 

  Poesía » Otra
897 0 5

 

Разбрах, че питал за мен,

да му стана жена

и че искал от мен

и любов, и война...

Тъй, че мракът от мен

пожела и страстта...

Той ревнува - през ден

аз танцувам с лъжа...

Той ревнува - видял,

че поглеждам страха...

Той ревнува - разбрал,

че говоря с греха...

Побеснява... следи...

Мракът иска любов...

Мракът има мечти

и ги търси със зов...

Той ме иска така,

със любов ме гори,

а пък тази любов

ме убива в зори...

 

© Катерина Баева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??