Каменно лице - отражение на нейното лице,
перфектните черти, нейните са чуждите очи,
всичко в нея, подредено тъй добре,
може ли камък, човек да разбере!?
Всеки иска теб да одобри,
ти си глуха за чуждите лъжи,
тъй е тя недостижима, много красива,
на всеки безкрайно е любима.
Тя ме гледа, без да ме види,
в нея се крият хиляди обиди,
видях я скоро и тя ме прокле,
умря човек и се роди дете...
© Атанас Къшев Todos los derechos reservados
Ники