20.11.2008 г., 9:15 ч.

Мрамор 

  Поезия » Любовна
510 0 2

Каменно лице - отражение на нейното лице,

перфектните черти, нейните са чуждите очи,

всичко в нея, подредено тъй добре,

може ли камък, човек да разбере!?

 

Всеки иска теб да одобри,

ти си глуха за чуждите лъжи,

тъй е тя недостижима, много красива,

на всеки безкрайно е любима.

 

Тя ме гледа, без да ме види,

в нея се крият хиляди обиди,

видях я скоро и тя ме прокле,

умря човек и се роди дете...

© Атанас Къшев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??