16 jul 2016, 17:34

Мраз 

  Poesía » De amor
868 1 1

Зимата бе студена

но не колкото теб 

Късно вечер се криех

под завивките ти

вече нямаше къде

От допира ти 

се разтапях

От погледа ти 

премръзвам

Зимата бе студена

Лятото повече

© Таня Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??