16.07.2016 г., 17:34 ч.

Мраз 

  Поезия » Любовна
790 1 1

Зимата бе студена

но не колкото теб 

Късно вечер се криех

под завивките ти

вече нямаше къде

От допира ти 

се разтапях

От погледа ти 

премръзвам

Зимата бе студена

Лятото повече

© Таня Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??