23 ene 2011, 23:55

Мразя 

  Poesía » De amor
861 0 1

Мразя очите си, които те гледаха,

мразя ръцете си, които потреперваха, когато бе близо до мен.

Мразя устните си, които шепнеха твоето име.

Мразя сърцето си, което все още те обича,

мразя и себе си, но тебе обичам!!!

 

© Нина Трифонова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Това е тя - Любовта...Безсилни сме пред нея...Хареса ми!
Propuestas
: ??:??