23 янв. 2011 г., 23:55

Мразя 

  Поэзия » Любовная
860 0 1

Мразя очите си, които те гледаха,

мразя ръцете си, които потреперваха, когато бе близо до мен.

Мразя устните си, които шепнеха твоето име.

Мразя сърцето си, което все още те обича,

мразя и себе си, но тебе обичам!!!

 

© Нина Трифонова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Това е тя - Любовта...Безсилни сме пред нея...Хареса ми!
Предложения
: ??:??