4 mar 2010, 15:14

Мръсна карма 

  Poesía
650 0 5

Търсих сенки цял живот, докато не се превърнах в такава!

Живея в откъснат момент от спомен, в част от изкривена права.

Ключов момент - промяна на целите и идеалите.

Изкушението е тест - минават само устоялите.

Сенките в главата ми взимаха превес,

мислите със сила идваха, а действията - без.

Фонът губеше цвета си, а хората - лицата,

избледняваха стремежите и увяхваха цветята.

Крайната точка беше адски близо и толкова далече,

отново битка - за пореден път търсачът сянката разсече.

Най-трудни са битките, когато си изправен срещу себе си!

Къде отиваш, когато непотребен си?

Дори на собственото си проклето съществуване,

когато си владетел, обречен на робуване,

когато си прекалено горд, за да склониш глава,

когато знаеш, че най-вероятно ще бъдеш победен, но с нож в гърба!

Когато всички казват "момче, това е дарба",

а твоят отговор е "просто МРЪСНА КАРМА"!

 

© Сиян Ривери Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??