Хм, така значи трябваше -
при музикалното „господство"
(блясъкът ме примамваше)
... да се въоръжа във всяка ръка
с кораво и солидно ръководство:
„Как да се държиш с идиота,
но да не му слизаш на нивото."
Трябваше добре да преосмисля
как да съчетая облеклото,
че кафявото не им понася.
Народните песни не ги броят -
„нек кючеци да се вихрят..."
Излагат се така и ще се излагат.
Добре, че Слави го няма -
не им приляга...
Музиката съвсем опозориха!
На всеки ентусиазма му убиха!
При таз бруталност и неуважение
вместо музиката да е с нас,
ще потулим във гърлата всеки глас,
без да търсим одобрение...
"не питай старило, а патило..."
© Нежното Ласо Todos los derechos reservados