Нейната осанка
само сянка.
Нейното лице,
само въздух е.
Нейното име,
шепот!
Нейното сърце,
като въглен в ръце!
Нейната душа,
безкрайна като пустошта!
Нейната хубост
в устата на певеца!
Нейният образ
в ръката на твореца!
© Лея Руменова Todos los derechos reservados