28 oct 2009, 19:52

Муза 

  Poesía
415 0 0

 

 

Като сълзи по моето лице се ронят,

капят тихо стихове.

Далече от душата ми те идват,

от тайни скрити светове,

разказват най-различни чувства,

стаени в моето сърце.

Душата ми поезия избликва

и бързат моите ръце,

да могат всичко да запишат

на момента, независимо къде.

 

Когато стихове аз пиша,

като че някой ми чете.

Във рима всичко диша

и живее в редове.

Внезапно музата ми идва,

говори ми неща,

които никога не мога да повторя,

но на момента мога да ги изразя.

Музата ми днес започна

от много рано сутринта...

© Румина Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??