Поетично побеляла
се измъквам
от всеки следващ ред.
Ще бъда някога отново цяла,
избягала от тоз куплет.
Като нота, а може би мелодия;
като пролет или есен,
или цялостна симфония,
или просто песен.
© Наталия Георгиева Todos los derechos reservados