11 июл. 2020 г., 00:22

Муза 

  Поэзия » Философская
620 2 1

Поетично побеляла

се измъквам

от всеки следващ ред.

Ще бъда някога отново цяла,

избягала от тоз куплет.

Като нота, а може би мелодия;

като пролет или есен,

или цялостна симфония,

или просто песен.

 

© Наталия Георгиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??