Jul 11, 2020, 12:22 AM

Муза 

  Poetry » Phylosophy
626 2 1

Поетично побеляла

се измъквам

от всеки следващ ред.

Ще бъда някога отново цяла,

избягала от тоз куплет.

Като нота, а може би мелодия;

като пролет или есен,

или цялостна симфония,

или просто песен.

 

© Наталия Георгиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??