2 oct 2007, 10:46

муза 

  Poesía
919 0 5
 

Връхлетя ме вдъхновение.


Като летен смерч.

Като бъдещ парфюм

от лавандулово поле.

Като облак

от високо френско небе.

Като нежен полутон.

Като любовен сонет.


Връхлетя ме вдъхновение.

Като нетърсено приключение.

Като силно чувство без име.

Като мъжки поглед.

Като дъжд без молитва.

© Ина Костова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??