2.10.2007 г., 10:46 ч.

муза 

  Поезия
846 0 5
 

Връхлетя ме вдъхновение.


Като летен смерч.

Като бъдещ парфюм

от лавандулово поле.

Като облак

от високо френско небе.

Като нежен полутон.

Като любовен сонет.


Връхлетя ме вдъхновение.

Като нетърсено приключение.

Като силно чувство без име.

Като мъжки поглед.

Като дъжд без молитва.

© Ина Костова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??