17 abr 2007, 0:01

Муза и стих 

  Poesía
520 0 0
        Муза
 
 Стих без муза
 и муза без стих.
 Дали е илюзия
 или отминал миг?
 
 Миг без муза
 и муза без миг.
 Дали е сълза
 или радостен вик?
 
 Вик за миг
 и миг без вик.
 Дали е истина
 или спомен жив?
 
 Спомен за муза
 и муза със стих.
 Стих, побрал миг
 и миг със муза, велик.
 
 16.04.2007  19:41

© Иван Иванов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??