27 ago 2007, 10:52

Музика 

  Poesía
626 0 10
Когато думите надскочат свойта същност
и въздухът изхълца от ридание,
и неизказаното оживее
в горещата сърцевина на звуците,
когато чувствата надраснат всичко плътско,
когато носят ангелско сияние
и станат вдъхновение и трепет,
                             се ражда Музика.

© Валентина Шейтанова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??