27.08.2007 г., 10:52 ч.

Музика 

  Поезия
621 0 10
Когато думите надскочат свойта същност
и въздухът изхълца от ридание,
и неизказаното оживее
в горещата сърцевина на звуците,
когато чувствата надраснат всичко плътско,
когато носят ангелско сияние
и станат вдъхновение и трепет,
                             се ражда Музика.

© Валентина Шейтанова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??