17 oct 2007, 22:35

Музика и Слово 

  Poesía
470 0 1
 

Музика

виждам в очите ти.

Музика

чувам в сърцето ти.

Музика!!!

Нима са мечтите ти

това, което държа във ръцете си?!


Словото

виждаш в душата ми.

Словото

чувстваш в ръката ми.

Словото!!!

Нима докосваш с устни съдбата ми?!

Усещам - в теб е преродена тъгата ми...                                       

© Вечерница или Зорница Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??