17.10.2007 г., 22:35 ч.

Музика и Слово 

  Поезия
471 0 1
 

Музика

виждам в очите ти.

Музика

чувам в сърцето ти.

Музика!!!

Нима са мечтите ти

това, което държа във ръцете си?!


Словото

виждаш в душата ми.

Словото

чувстваш в ръката ми.

Словото!!!

Нима докосваш с устни съдбата ми?!

Усещам - в теб е преродена тъгата ми...                                       

© Вечерница или Зорница Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??