21 ago 2009, 17:51

Музика от ласки 

  Poesía » De amor
1095 0 4

В белотата на ръцете твои

стихва моят устрем утолен.

 

Мекотата, женствена и гола,

стапя се в безкраен, тих рефрен.

 

Нежна кръв в сърцето ми прелива,

тръпка лудост в жилите струи,

 

музика от ласки ме опива -

любовта зачева в две души!

 

© МАРИАН КРЪСТЕВ Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??