21.08.2009 г., 17:51 ч.

Музика от ласки 

  Поезия » Любовна
1096 0 4

В белотата на ръцете твои

стихва моят устрем утолен.

 

Мекотата, женствена и гола,

стапя се в безкраен, тих рефрен.

 

Нежна кръв в сърцето ми прелива,

тръпка лудост в жилите струи,

 

музика от ласки ме опива -

любовта зачева в две души!

 

© МАРИАН КРЪСТЕВ Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??