8 may 2011, 22:32

Музикално 

  Poesía » Otra
405 0 1

Със музика

закърмена съм

явно,

че често -

сънена или

смутена -

завъртам

копчето

на радиото.

Бавно...

Пред мен

 отваря се,

една Вселена

от звуци,

полутонове,

октави.

И след това

отлитат

всички

огорчения.

© Jivka Koleva Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Това стихче е мноого старо,но актуално мисля!!!
Propuestas
: ??:??