Със музика
закърмена съм
явно,
че често -
сънена или
смутена -
завъртам
копчето
на радиото.
Бавно...
Пред мен
отваря се,
една Вселена
от звуци,
полутонове,
октави.
И след това
отлитат
всички
огорчения.
© Jivka Koleva All rights reserved.