25 jun 2009, 13:53

Музиката 

  Poesía » Otra
747 0 2

и вървях ли аз
безбройни улици
без дъх и спир
търсейки красотата в твойте очи
губейки себе си
многократно и маловажно
за теб
толкова дълбоко разпилян в твойте мечти
само ти
ти една единствена музика
можеш да ме обичаш
истински

© Ккон Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??