25.06.2009 г., 13:53 ч.

Музиката 

  Поезия » Друга
794 0 2

и вървях ли аз
безбройни улици
без дъх и спир
търсейки красотата в твойте очи
губейки себе си
многократно и маловажно
за теб
толкова дълбоко разпилян в твойте мечти
само ти
ти една единствена музика
можеш да ме обичаш
истински

© Ккон Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??