Jun 25, 2009, 1:53 PM

Музиката 

  Poetry » Other
746 0 2

и вървях ли аз
безбройни улици
без дъх и спир
търсейки красотата в твойте очи
губейки себе си
многократно и маловажно
за теб
толкова дълбоко разпилян в твойте мечти
само ти
ти една единствена музика
можеш да ме обичаш
истински

© Ккон All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??