30 jul 2007, 8:37

МЯРКА ЗА НЕОТКЛОНЕНИЕ 

  Poesía
450 0 3
МЯРКА ЗА НЕОТКЛОНЕНИЕ

 Живея под кръстосан огън.
 Минавам през веригите с лице барутено.
 Лъчите на доброто гоня.
 Събуждам се с мечти порутени.

 Животът ми е под кръстосан огън.
 Разкъсан, като нишка от лъка на времето.
 Опитвам се да продължа - не мога.
 Прерязал ми е някой стремето.

© Венцислав Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??