30.07.2007 г., 8:37 ч.

МЯРКА ЗА НЕОТКЛОНЕНИЕ 

  Поезия
445 0 3
МЯРКА ЗА НЕОТКЛОНЕНИЕ

 Живея под кръстосан огън.
 Минавам през веригите с лице барутено.
 Лъчите на доброто гоня.
 Събуждам се с мечти порутени.

 Животът ми е под кръстосан огън.
 Разкъсан, като нишка от лъка на времето.
 Опитвам се да продължа - не мога.
 Прерязал ми е някой стремето.

© Венцислав Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??