27 sept 2013, 16:19

Мяу-хайку 

  Poesía » De humor
434 0 6

МЯУ-ХАЙКУ

 

"Роял Канин" за синеоката ми котка

и обич във очите ù искри.

Скъпа, ти падаш ли си по "Роял Канин"?

© Лордли Милордов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??