31 oct 2008, 21:04

Мъченици 

  Poesía
474 0 2
Неразумен съм, приятелю, в облаците там летя,
чудя се на себе си понякога, претеглям мислите си на везна,
надявам се все някога проблемите си да реша.
Ти няма да ме видиш никога - аз вече не греша.
Капан Ви чака всички Вас, хукнали към светлината,
аз стенах вече час - дадох моята отплата.
Мъченици има много в нас, знайни и незнайни,
нямам никакви права да забравя мойте тайни...

© Георги Георгиев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??