26 dic 2019, 16:10

Мъдри мисли накратко 

  Poesía » Filosófica
643 0 3

Самотата е нож със две остриета,
е мойто далновидно мнение:
Прасето е щастливо сред други прасета,
дори кога ги чака заколение.

© Таня Гулериа Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??