Dec 26, 2019, 4:10 PM

Мъдри мисли накратко 

  Poetry » Phylosophy
637 0 3

Самотата е нож със две остриета,
е мойто далновидно мнение:
Прасето е щастливо сред други прасета,
дори кога ги чака заколение.

© Таня Гулериа All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??