6 nov 2007, 12:00

Мъдростта 

  Poesía » Otra
1049 0 4

Но мъдростта съм аз –

сърдитият баща,

който чука нощем

по стената на сина си,

да се свърши вече

неговият празник...

 

© Свилен Бинев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??