6.11.2007 г., 12:00 ч.

Мъдростта 

  Поезия » Друга
906 0 4

Но мъдростта съм аз –

сърдитият баща,

който чука нощем

по стената на сина си,

да се свърши вече

неговият празник...

 

© Свилен Бинев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??