7 mar 2009, 10:38

Мъдър план 

  Poesía
794 1 9

Мъдър план

Планове, чертежи, скици,
организиран утрешният ден,
но боговете са мръсници,
а късметът е извратен.

Планове, чертежи, скици,
а съдия е сатаната
и с жестоки ритници
оформя съдбата.

- Хапни си, пийни си, човече,
и не планувай, ухилен дяволът ми рече,
че ад си сътвориха безбройните умници,
по собствени чертежи, планове и скици!

Мъдрият не планува,
живее СЕГА,
бъдещето не съществува,
миналото умря.

© Алекс учо Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??