22 ene 2008, 23:23

мъгла 

  Poesía » Otra
734 0 4
крия си раните
вътре в мъглата,
думите
болките

и
страховете,

мъглата
приема,
обгръща,
спасява

самотни,
изгубени
в
себе си
хора

© Питър Хайнрих Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??