Мъгла съм!
Харесва ми
да се увивам
около ума
на някой друг!
С поглед
думите му да убивам,
да блъскам в сърцето
като парен чук!
Мъгла съм!
Само теб подминах –
някой друг
около теб се омота!
Ума загуби си
и се разминах
със своята
единствена мечта!
Затуй мъгла съм!
© Ивалина Петкова Todos los derechos reservados