22.02.2017 г., 23:49 ч.

Мъгла 

  Поезия
634 2 3

Мъгла съм! 

Харесва ми

да се увивам

около ума

на някой друг!

С поглед

думите му да убивам,

да блъскам в сърцето

като парен чук!

Мъгла съм! 

Само теб подминах –

някой друг

около теб се омота!

Ума загуби си

и се разминах

със своята

единствена мечта!

Затуй мъгла съм!

© Ивалина Петкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??