16 abr 2021, 12:17

Мъгла 

  Poesía » Del paisaje, Filosófica
185 0 0

Мъгла - пълно покритие!

Разпятие съм

между Покрусата и Възторга.

В мъгла - плътно укритие -

пряка Видимост

към Същината и Бога.

© Вълчо Шукерски Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??