16 апр. 2021 г., 12:17

Мъгла 

  Поэзия » Пейзажная, Философская
186 0 0

Мъгла - пълно покритие!

Разпятие съм

между Покрусата и Възторга.

В мъгла - плътно укритие -

пряка Видимост

към Същината и Бога.

© Вълчо Шукерски Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??