Apr 16, 2021, 12:17 PM

Мъгла 

  Poetry » Landscape, Phylosophy
187 0 0

Мъгла - пълно покритие!

Разпятие съм

между Покрусата и Възторга.

В мъгла - плътно укритие -

пряка Видимост

към Същината и Бога.

© Вълчо Шукерски All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??