29 mar 2017, 23:15

Мъглявините на моето съзнание 

  Poesía » Verso libre
564 0 0

Пресъхналите рими на моето съзнание

болят от месеци!

Ненапоени от писане, 

оазисите чезнат.

Празни са скиците на въображението,

защото четките, потънали във вода

пазят лоши спомени...

 

Печатните страници на съзнанието

избледняват с времето,

но оставят след себе си 

необясними чувства.

Сред мъглявините на собствения си ум 

губя пътища, но намирам пътеки. 

© Злори Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??