30 may 2007, 10:31

Мъжете в моят живот Част3 (приятелят ми) 

  Poesía
509 0 6
                                         На приятеля ми


Обичам те, мило!
А сега накъде?
Даже доста ми е чудно,
че още ти си с мен и аз със теб.
Не съм имала някой друг,
който толкова да ме цени.
Ако имаш мрачни опасения,
веднага и начаса ги изгони.
Нима някой ме е обичал,
страстно и предано като теб?
Нима и ти някога би се заричал,
че аз съм лош човек?
Ще съм откровена и ще кажа,
ако трябва, ще го изкрещя:
Да, аз те обичам!
Ако искате ме съдете за това!

                                                                                                  29.05.2007г.

© Ванина Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??