Мъжете също плачат безутешни,
макар да крият своите сълзи
и борят се със помислите грешни,
родени от несбъднати мечти.
Под силните тела се крие нежна,
ранима до безумие душа,
и вяра като океан безбрежна,
стаена зад суровите лица.
Мъжете също плачат безутешно,
когато много силно ги боли,
макар да се прикриват безпогрешно,
те също ронят насаме сълзи.
А мъжките сълзи, макар прикрити,
са белег за чувствително сърце,
дори за външни погледи закрити,
белязали са мъжкото лице.
© Наташа Басарова Todos los derechos reservados